Kommer jeg ind til lægen til den aftalte tid?

Vi bestræber os på at overholde tidsplanen, men beder om forståelse for, at uforudsete problemer og akutte behov kan medføre forsinkelser.
Hvis ventetiden bliver for lang, eller hvis du har travlt, er du velkommen til at bestille en ny tid hos sekretæren.

Gode råd inden du kommer ind til lægen

Vi er et travlt lægehus, og vi vil gerne yde en god og omsorgsfuld service til alle vores patienter. Vi henstiller derfor til, at I hjælper os med at overholde følgende:

  • Akutte tider samme dag er forbeholdt akut opstået sygdom og tilstande som ikke kan vente til kommende dage. Det er en konsultation af kort varighed, og lægen har ikke mulighed for at vurdere andre ikke-hastende problemstillinger.
  • Vi beder dig om at være omhyggelig med at møde til tiden. Kom gerne 5 minutter inden, så du kan nå at få overtøjet af, og tiden inde hos lægen kan blive brugt bedst muligt.
  • Hvis du ved at du skal aflevere urinprøve, bedes du møde ca 10 min før, så prøven er klar inden du kommer ind til lægen.
  • Hvis du på forhånd ved at der er flere problemstillinger som du gerne vil diskutere med lægen, er det vigtig at gøre opmærksom på dette tidligt i konsultationen, så I sammen kan prioritere tiden. Det kan være at det bliver nødvendigt at bestille flere tider.